- Адаптивний сорт з темною шкіркою та м’якоттю
- Врожайність вища, ніж у сорту Шарлотта
- Стійкий до раку картоплі (pathovar 1) та до нематод (Ro1)
- Чудові смакові якості (Група А)
- Чудовий аромат
CAPUCINE
CAPUCINE
СТОЛОВА КАРТОПЛЯ
РОСЛИНА ТА БУЛЬБИ
- Група стиглості: Середньо-рання
- Схожість: Середня
- Розвиток рослини: Швидкий
- Колір шкіри: Жовтий
- Колір м’якоті: Темно-жовтий
- Форма бульби: Продовгувата
- Однорідність форми: Дуже висока
- Залягання вічок: Дуже неглибоке
- Розмір бульби: Середній
- Кількість бульб: Велика
ЯКІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ
- Врожайність: Висока
- Крохмаль: Високий (20-22%)
- Кулінарний тип: А
- Розварювання: Відсутнє
- Потемніння м’якоті: Відсутнє
- Лежкість: Середня
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ
- Фітофтороз бадилля: Низька
- Фітофтороз бульб: Висока
- Ямчата парша: Середня
- Сітчаста парша: Середня
- Вірус Y(PVY): Висока
- Вірус Yntn (PVYntn): Імунна
- Нематода PCN G.Rostochiensis (Ro1-4): Імунна
- Нематода PCN G.Pallida (Pa2-3): Сприйнятлива
- Рак картоплі pathovar 1: Імунна
- Альтернаріоз: Висока
ФІЗІОЛОГІЯ
- Період спокою: Довгий
- Зовнішні пошкодження: Стійкий
- Внутрішні пошкодження: Стійкий
- Внутрішня залізиста плямистість: Дуже стійкий
- Стійкість до проростання: Стійкий