CAPUCINE
СТОЛОВА КАРТОПЛЯ
  • Адаптивний сорт з темною шкіркою та м’якоттю
  • Врожайність вища, ніж у сорту Шарлотта
  • Стійкий до раку картоплі (pathovar 1) та до нематод (Ro1)
  • Чудові смакові якості (Група А)
  • Чудовий аромат

РОСЛИНА ТА БУЛЬБИ

  • Група стиглості: Середньо-рання
  • Схожість: Середня
  • Розвиток рослини: Швидкий
  • Колір шкіри: Жовтий
  • Колір м’якоті: Темно-жовтий
  • Форма бульби: Продовгувата
  • Однорідність форми: Дуже висока
  • Залягання вічок: Дуже неглибоке
  • Розмір бульби: Середній
  • Кількість бульб: Велика

ЯКІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

  • Врожайність: Висока
  • Крохмаль: Високий (20-22%)
  • Кулінарний тип: А
  • Розварювання: Відсутнє
  • Потемніння м’якоті: Відсутнє
  • Лежкість: Середня

СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ

  • Фітофтороз бадилля: Низька
  • Фітофтороз бульб: Висока
  • Ямчата парша: Середня
  • Сітчаста парша: Середня
  • Вірус Y(PVY): Висока
  • Вірус Yntn (PVYntn): Імунна
  • Нематода PCN G.Rostochiensis (Ro1-4): Імунна
  • Нематода PCN G.Pallida (Pa2-3): Сприйнятлива
  • Рак картоплі pathovar 1: Імунна
  • Альтернаріоз: Висока

ФІЗІОЛОГІЯ

  • Період спокою: Довгий
  • Зовнішні пошкодження: Стійкий
  • Внутрішні пошкодження: Стійкий
  • Внутрішня залізиста плямистість: Дуже стійкий
  • Стійкість до проростання: Стійкий