CHERIE
СТОЛОВА КАРТОПЛЯ
  • Червоний колір шкірки.
  • Унікальна якість шкірки.
  • Дуже ранній сорт.
  • Високоврожайний сорт. Однорідні та вирівняні бульби.
  • Одна з головних переваг – висока лежкість.

РОСЛИНА ТА БУЛЬБИ

  • Група стиглості: Рання
  • Схожість: Достатньо швидка
  • Розвиток рослини: Достатньо швидкий
  • Колір шкіри: Червоний
  • Колір м’якоті: Блідо-жовтий
  • Форма бульби: Продовгувата
  • Однорідність форми: Гарна
  • Залягання вічок: Дуже неглибоке
  • Розмір бульби: Маленький
  • Кількість бульб: Велика

ЯКІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

  • Врожайність: Достатньо висока
  • Крохмаль: Досить високий (20-22%)
  • Вага в воді: UWW 325-365
  • Кулінарний тип: А
  • Розварювання: Відсутнє
  • Потемніння м’якоті: Дуже слабке
  • Лежкість: Висока

СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ

  • Фітофтороз бадилля: Слабка
  • Фітофтороз бульб: Достатньо висока
  • Ямчата парша: Достатньо висока
  • Сітчаста парша: Висока
  • Вірус Y(PVY): Середня
  • Вірус Yntn (PVYntn): Дуже висока
  • Нематода PCN G.Rostochiensis (Ro1-4): Імунна
  • Нематода PCN G.Pallida (Pa2-3): Сприйнятлива
  • Рак картоплі pathovar 1: Імунна

ФІЗІОЛОГІЯ

  • Період спокою: Довгий
  • Зовнішні пошкодження: Стійкий
  • Внутрішні пошкодження: Дуже стійкий
  • Внутрішня залізиста плямистість: Дуже стійкий
  • Стійкість до проростання: Достатньо cтійкий