- Один із самих високо оцінених сортів, який стійкий до фітофторозу.
- Дуже хороша якість при жаркі.
- Дуже висока продуктивність з великою часткою товстих калібрів, відповідно до вимог QSR.
- Дуже хороша придатність для виготовлення промислової картоплі фрі до 9 місяців зберігання.
- Дуже висока врожайність.
KELLY
KELLY
СОРТ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОЇ ФРІ
РОСЛИНА ТА БУЛЬБИ
- Група стиглості: Дуже пізня
- Схожість: Дуже швидка
- Розвиток рослини: Достатньо швидкий
- Колір шкіри: Кремова
- Колір м’якоті: Біла
- Форма бульби: Подовжена
- Однорідність форми: Гарна
- Залягання вічок: Поверхневі
- Розмір бульби: Великий
- Кількість бульб: Досить велика
ЯКІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ
- Врожайність: Дуже висока
- Вміст сухих речовин: Підвищений 22-23 DM%
- Вага в воді: UWW 405-430
- Кулінарний тип: В-C
- Консистенція після приготування: Досить легка
- Потемніння м’якоті: Відсутнє
- Забарвлення при збиранні: Виняткове
- Лежкість: Досить висока
- Колір обсмажування — тест картоплі фрі Грудень 6,5°: Високий
- Колір обсмажування — тест хрусткої скоринки Грудень 6,5°: Високий
- Колір обсмажування – тест хрусткої скоринки Лютий 6,5°: Висока
- Березень 4°: Вище середнього
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ
- Фітофтороз бадилля: Дуже висока
- Фітофтороз бульб: Дуже висока
- Мілдью вегетації: Дуже висока
- Мілдью бульби: Дуже висока
- Вірус Y(PVY): Дуже висока
- Нематода PCN G.Rostochiensis (Ro1-4): Імунна
- Нематода PCN G.Pallida (Pa2-3): Слабка
- Бородавка pathovar 1: Імунна
ФІЗІОЛОГІЯ
- Період спокою: Довгий
- Зовнішні пошкодження: Середній
- Внутрішні пошкодження: Середній
- Внутрішня залізиста плямистість: Середній
- Стійкість до попелястих плям: Достатньо cтійкий