KELLY
СОРТ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОЇ ФРІ
  • Один із самих високо оцінених сортів, який стійкий до фітофторозу.
  • Дуже хороша якість при жаркі.
  • Дуже висока продуктивність з великою часткою товстих калібрів, відповідно до вимог QSR.
  • Дуже хороша придатність для виготовлення промислової картоплі фрі до 9 місяців зберігання.
  • Дуже висока врожайність.

РОСЛИНА ТА БУЛЬБИ

  • Група стиглості: Дуже пізня
  • Схожість: Дуже швидка
  • Розвиток рослини: Достатньо швидкий
  • Колір шкіри: Кремова
  • Колір м’якоті: Біла
  • Форма бульби: Подовжена
  • Однорідність форми: Гарна
  • Залягання вічок: Поверхневі
  • Розмір бульби: Великий
  • Кількість бульб: Досить велика

ЯКІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

  • Врожайність: Дуже висока
  • Вміст сухих речовин: Підвищений 22-23 DM%
  • Вага в воді: UWW 405-430
  • Кулінарний тип: В-C
  • Консистенція після приготування: Досить легка
  • Потемніння м’якоті: Відсутнє
  • Забарвлення при збиранні: Виняткове
  • Лежкість: Досить висока
  • Колір обсмажування — тест картоплі фрі Грудень 6,5°: Високий
  • Колір обсмажування — тест хрусткої скоринки Грудень 6,5°: Високий
  • Колір обсмажування – тест хрусткої скоринки Лютий 6,5°: Висока
  • Березень 4°: Вище середнього

СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ

  • Фітофтороз бадилля: Дуже висока
  • Фітофтороз бульб: Дуже висока
  • Мілдью вегетації: Дуже висока
  • Мілдью бульби: Дуже висока
  • Вірус Y(PVY): Дуже висока
  • Нематода PCN G.Rostochiensis (Ro1-4): Імунна
  • Нематода PCN G.Pallida (Pa2-3): Слабка
  • Бородавка pathovar 1: Імунна

ФІЗІОЛОГІЯ

  • Період спокою: Довгий
  • Зовнішні пошкодження: Середній
  • Внутрішні пошкодження: Середній
  • Внутрішня залізиста плямистість: Середній
  • Стійкість до попелястих плям: Достатньо cтійкий