GERMI 300
ПРОМИСЛОВИЙ СОРТ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КАРТОПЛІ ФРІ З НАДЗВИЧАЙНО ТРИВАЛОЮ ЗАТРИМКОЮ ТА ВИСОКОЮ ТОЛЕРАНТНІСТЮ ДО ФІТОФТОРОЗУ
  • Відмінна толерантність до фітофторозу листя.
  • Чудова здатність до трансформації смаження після тривалого зберігання.
  • Хороший індекс довжини.
  • Жовта м’якоть, червона шкіра.
  • Довга затримка.

РОСЛИНА ТА БУЛЬБИ

  • Група стиглості: Середня
  • Схожість: Середня
  • Розвиток рослини: Дуже високий
  • Колір шкіри: Червоний
  • Колір м’якоті: Жовта
  • Форма бульби: Довга
  • Однорідність форми: Гарна
  • Залягання вічок: Поверхневі
  • Розмір бульби: Великий
  • Кількість бульб: Досить висока: 10-12

ЯКІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

  • Врожайність: Дуже висока
  • Вміст сухих речовин: Підвищений 21-23 DM%
  • Вага в воді: UWW 385-430
  • Кулінарний тип: A
  • Потемніння м’якоті: Легке
  • Забарвлення при збиранні: Дуже хороше
  • Лежкість: Підвищена
  • Колір обсмажування — тест картоплі фрі Грудень 6,5°: Високий
  • Колір обсмажування — тест хрусткої скоринки Грудень 6,5°: Високий
  • Колір обсмажування – тест хрусткої скоринки Лютий 6,5°: Вище середнього
  • Березень 4°: Середній

СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ

  • Фітофтороз бадилля: Висока
  • Фітофтороз бульб: Висока
  • Мілдью вегетації: Середня
  • Мілдью бульби: Середня
  • Вірус Y(PVY): Імунна
  • Вірус (PVYntn): Дуже висока
  • Нематода PCN G.Rostochiensis (Ro1-4): Імунна
  • Бородавка pathovar 1: Імунна
  • Чорна парша: Дуже висока
  • Звичайна парша: Висока

ФІЗІОЛОГІЯ

  • Період спокою: Довгий
  • Зовнішні пошкодження: Досить високий
  • Внутрішні пошкодження: Підвищений
  • Внутрішня залізиста плямистість: Підвищена
  • Стійкість до попелястих плям: Середня